Circular action with respect for existing stakes

Circulaire stappen maken

Als adviseur circulaire milieustraten en projectleider heb ik tientallen gemeenten en reinigingsdiensten mogen ondersteunen bij de uitwerking van hun toekomstbestendige milieustraat. Hierdoor heb ik mezelf ontwikkeld tot een expert op het gebied van Circulaire Ambachtscentra. 

Naast ervaring in de afvalbranche ben ik ook duurzaam ondernemer

geweest met het opzetten van een Spullenbibliotheek. Kenmerkend voor mij is: inspirerend, creatief en doelgericht.


Met sterke inhoudelijke achtergrond en energieke ondernemende houding kan ik invulling geven aan:


Telefoon: +31 625438298

E-mail: michiel@sharelutions.nl

Projecten

Coalitie Circulaire Ambachtscentra

Coördineren van de Coalitie circulaire Ambachtscentra Provincie Utrecht. Door maximaal kennis te delen, gezamenlijk onderzoek te doen en inspiratie op te doen reduceren we samen het grof huishoudelijk restafval binnen de provincie.

Kringloopbrengpunt

Het organiseren van samenwerking met kringlooporganisaties, het enthousiasmeren van medewerkers, het opzetten van een communicatie campagne en gewoon praktisch inrichten van de aanname en opslagruimte.

Grondstoffencentrum

Samen de visie vormen van de gemeente op het Circulair Ambachtscentrum: meer dan 50 gescheiden grondstofstromen op de milieustraat en inname van herbruikbare goederen. Door Modulo gerealiseerd in de gemeente Noordenveld 2023, open 1 jan 2024.

Grof afval sorteeranalyse

Welke circulaire waarde zit er nog in het grof huishoudelijk restafval van de milieustraat? Trek je handschoenen aan en krijg een indruk! Sorteren, toetsen, wegen, resulterend in praktische aanpassingen van de milieustraat.

Spullenier

Voorkomen is beter dan genezen. Met een spullenbibliotheek in elke wijk voorkomen we heel veel afval. Tussen 2014 en 2018 ontwikkeld en gedraaid in Utrecht. Een mooie combinatie met een Bouwkringloop/Buurman en upcycle werkplaats.

Samen concrete circulaire impact maken?

Telefoon: +31 625438298

E-mail: michiel@sharelutions.nl


LinkedIn